Nostopalvelu moneen kohteeseen Punkalaitumen seuduilla

Jeesi-Service Oy tarjoaa osaavat ja kokeneet nostopalvelut erilaisiin kohteisiin Punkalaitumelta käsin. Käytössämme on tehokas ja nykyaikainen nosturiauto, joka hurauttaa paikalle sovittuna ajankohtana. Tuomme mukanamme kaikki nostotöissä tarvittavat apuvälineet ja tarvikkeet. Palvelemme niin yrityksiä kuin kotitalouksia, lyhemmissä ja pidemmissä urakoissa.

Nostotyöt kaikentyyppisille työmaille

Tarvitsetko nostoapua rakennustyömaallesi tai esimerkiksi työstökoneiden liikutteluun? Tällöin kannattaa ottaa meihin yhteyttä, koska meiltä saat juuri tämäntyyppiset nostotyöt! Pystymme liikuttelemaan suuretkin rakenteet paikoilleen, oli kyse sitten uudisrakennuksen elementeistä tai kokonaisesta pienemmästä piharakennuksesta. Teemme nostotyöt huolellisesti ja ilman kolhuja siirrettävään kohteeseen tai ympäristöön. Toimimme yli 10 vuoden kokemuksella, joten voit olla varma, että nosturiauton kuljettaja ei ole radio-ohjain kädessä ensimmäistä kertaa!

Tilaa nostopalvelu Punkalaitumelle tai kauemmaksi

Kun tarvitset ripeää ja osaavaa nostopalvelua Punkalaitumella tai lähialueelta, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää! Nosturiautomme auttaa niin pienissä kuin suuremmissakin kohteissa siirtämään, raivaamaan ja rakentamaan.

Ota yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse